Sipos Norbert chef ajánlata

ELŐÉTEL

Házi kacsamáj pástétom brióssal és vajon pirított körtével 1 990 Ft

 LEVES

Erdei gombakrémleves magvas ropogóssal 990 Ft

FŐÉTELEK

Rozéra sütött sertés szűz gomba pürével és burgonya fánkkal  2 590 Ft

Csuka paprikás göngyölve szalonnás sztrapacskával*  2 590 Ft

Kacsacombok aszalt gyümölcsös raguval hagymás törtburgonyával * (G)(L)  2 990 Ft

Erdei gombás vaddisznóragu dödöllével * 2 690 Ft

DESSZERTEK

Karamell krémdesszert kék szőlő pürével és szőlőmag lisztes morzsával 990 Ft

 

 

*-gal jelölt ételekből fél adag is rendelhető 70%-os áron
Ételallergia esetén kérje a chef személyes tanácsát.
(G) Glutén mentesen is el tudjuk készíteni. (L) Laktóz mentesen is el tudjuk készíteni.